Web Analytics Made Easy - Statcounter

میکائیل باقری در گفت و گو با خبرنگار گروه جامعه ایرنا درباره شرایط برگزیدگان هفتمین دوره مسابقات قرآن اظهارکرد: مسابقات قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش در مرحله کشوری با حضور  ۳۲۰ شرکت کننده به عنوان برگزیدگان استانی در ۲ مرحله مقدماتی و نهایی برگزار شده که از این تعداد ۶۹ نفر از برادران و ۷۱ نفر از خواهران به مرحله نهایی راه پیدا کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این مسابقات در پنج رشته قرائت تحقیق، حفظ ۱۰ جز و حفظ کل قرآن کریم، نهج‌البلاغه و روش تدریس احکام برگزار می‌شود که ۵ نفر برتر، برگزیده اول در هررشته با امتیازات موثری در رتبه بندی و ارتقای رتبه حرفه‌ای آنها  و همچنین در نقل انتقال محل خدمت همکاران با امتیازات ویژه ای همراه خواهد بود.

شناسایی معلمان قرآنی برای سال تحصیلی آینده

مدیرکل قرآن، عترت و نماز و وزارت آموزش و پرورش همچنین درباره طرح توانمند سازی معلمان در حوزه قرآن اظهارکرد: تمامی معلمان حافظ قرآن کریم برای سال تحصیلی آینده شناسایی می‌شوند، به همین منظور در همایشی از این افراد دعوت و از آنها درخواست می‌شود که فارغ از رشته تخصصی تدریس خود، به صورت داوطلبی در آموزش قرآن کمک کنند. یکی از ابزارهای مورد نیاز برای پرورش ۱۰ میلیون حافظ قرآن دانش آموز، داشتن معلم متخصص است.

وی با بیان اینکه نیروی انسانی متخصص در دارالقرآن ها و همچنین معلمان حافظ قرآن در مدارس فعالیت می‌کنند، افزود: همچنین سایر موسسات و نهادهای مردمی مانند سازمان اوقاف و اتحادیه تشکل های قرآنی اعلام کرده اند که حدود ۱۳ هزار مربی قرآن آموزش داده اند.

مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: نیروهای انسانی قرآنی باید ساماندهی شوند تا از این ظرفیت ها به درستی در جایگاه حفظ خودش با قوانین و ضوابط اداری بهره گرفت.

باقری ادامه داد: درحال حاضر با اتحادیه تشکل های قرآنی وارد مذاکره شده ایم تا با تنظیم ساز و کاری مناسب و با بهره مندی از حمایت ستاد راهبری حفظ و شورای توسعه فرهنگ قرآنی بتوانیم دارالقرآن ها و مدارس را تحت پوشش قرار دهیم.

تربیت مربیان حفظ قرآن کریم

مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش، تربیت و پرورش مربیان حافظ قرآن را از دیگر برنامه های این حوزه دانست و گفت: در این راستا، سال گذشته یک فراخوان در شبکه شاد منتشر شد که حدود ۱۹ هزار نفر معلم برای سپری کردن دوره های تربیت مربی در رشته حفظ قرآن متقاضی شدند.

باقری افزود: یک آزمون به منظور سطح بندی افراد از این ۱۹ هزار معلم گرفته شد، سپس ۱۰ هزار نفر از آنها در مرحله گذراندن دوره آموزشی قرار گرفتند و در نهایت هم یک آزمون خروجی از این افراد گرفته شد.

وی عنوان کرد: با مدیریت و هدایت دارالقرآن های کشور، مدارس و کلاس های درس و همچنین کمک مربیانی که در دوره های حفظ قرآن شرکت کردند، بحث حفظ جز سی برای سال تحصیلی آینده در همه مدارس و بیش از جز سی  در دارالقرآن ها پوشش داده می شود.

با مدیریت و هدایت دارالقرآن های کشور، مدارس و کلاس های درس و همچنین کمک مربیانی که در دوره های حفظ قرآن شرکت کردند، بحث حفظ جزء سی‌ام برای سال تحصیلی آینده در همه مدارس و بیش از جزء سی‌ام در دارالقرآن ها پوشش داده می شود

جبران کمبود معلم

مدیر کل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش همچنین درباره کمبود مربیان قرآن در مدارس توضیح داد:آموزگاران در دوره ابتدایی عهده دار آموزش قرآن به دانش آموزان هستند، بنابراین اگر کمبود معلم در دوره ابتدایی وجود داشته باشد، شامل درس قرآن هم می شود.

باقری افزود: در سایر پایه های تحصیلی هم کمبود نیروی انسانی وجود دارد اما با برگزاری آزمون ها، کمبود نیروی انسانی قابل احصا می‌شود و همچنین دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان و افراد پذیرفته شده از طریق ماده ۲۸(آزمون استخدامی) واحدهای  آموزش قرآن را سپری می کنند.

برچسب‌ها بازگشایی مدارس وزارت آموزش و پرورش دانش‌آموزان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بازگشایی مدارس وزارت آموزش و پرورش دانش آموزان بازگشایی مدارس وزارت آموزش و پرورش دانش آموزان عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش برای سال تحصیلی آینده عترت و نماز دارالقرآن ها حافظ قرآن حفظ قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۴۸۴۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روی «کیفیت بخشی به نظام آموزشی» و «تقویت مدارس دولتی» تمرکز داریم

ایسنا/کرمانشاه زنگ سپاس معلم به مناسبت روز معلم در مدارس کرمانشاه نواخته شد.

آیین نمادین زنگ سپاس معلم با حضور استاندار و جمعی از مسئولین، امروز(یازدهم اردیبهشت) در هنرستان صنایع شیمیایی کرمانشاه برگزار و زنگ سپاس معلم توسط استاندار کرمانشاه به صدا درآمد.

سلمان محمدی مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در این مراسم با اشاره به نقش مهم معلمان در تعلیم و تربیت صحیح دانش‌آموزان، افزود: همه ما در هر جایگاهی که هستیم باید قدردان زحمات معلم‌های خود باشیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با اشاره به تهیه نقشه راه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، گفت: الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تدوین شده و قرار شده این الگو در یک برنامه سه ساله در همه مدارس پیاده شود.

وی افزود: از مهرماه امسال این الگو در ۲۰ درصد مدارس دولتی اجرا خواهد شد و در سال تحصیلی بعد ۴۰ درصد و سال بعد از آن هم ۴۰ درصد دیگر مدارس زیر پوشش این طرح خواهند رفت.

وی اضافه کرد: همچنین قرار شده مهر ماه امسال ۵۰ درصد مدارس غیردولتی و خاص هم بر اساس الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اداره شوند.

محمدی در ادامه اشاره‌ای هم به آثار مثبت اعمال معدل امتحانات نهایی در نتیجه آزمون سراسری داشت و گفت: نتیجه اجرای این طرح در مناطق محروم به خوبی خود را نشان داد. به عنوان مثال در استانی مثل کرمانشاه در حالی که در گذشته هیچ رتبه برتری در کنکور نداشتیم، سال گذشته دو رتبه برتر کنکور و ۲۷ رتبه زیر 100 و بیش از۲۷۰ رتبه زیر هزار داشتیم.

مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه بنا داریم امسال روی دو موضوع کیفیت بخشی به نظام آموزشی و تقویت مدارس دولتی به عنوان دو مطالبه اصلی مقام معظم رهبری در حوزه تعلیم و ترتیب تمرکز کنیم، گفت: در جهت کیفیت بخشی به نظام آموزشی برای بالا بردن معدل امتحانات نهایی دانش‌آموزان برنامه‌ریزی کرده‌ایم. 

وی در ادامه اشاره‌ای هم به اجرای طرح شهید سید محمدسعید جعفری در استان داشت و گفت: در این طرح اردوهای دانش‌آموزی به عنوان بستری برای تعلیم و تربیت دانش‌آموزان مورد توجه قرار گرفته و این طرح در نهایت شناسایی استعدادهای دانش آموزان را دنبال می‌کند.

محمدی همچنین با اشاره به اجرای طرح شهید سلیمانی در راستای تجهیز مدارس به امکانات ورزشی، گفت: در 1.5 سال گذشته قریب 60 مکان ورزشی با هدف نهادینه کردن ساحت زیستی بدنی در مدارس استان کرمانشاه ایجاد شده است.

وی با اشاره به افزایش سهم آموزش و پرورش از اعتبارات عمرانی شهرستان‌ها گفت: سهم آموزش و پرورش از اعتبارات عمرانی شهرستانها از 30 میلیارد تومان در سنوات قبل به 100 میلیارد تومان در سال گذشته رسید و امیدواریم در بودجه امسال شاهد توجه بیشتر به آموزش و پرورش در اختصاص بودجه باشیم.

کسب رتبه برتر شورای آموزش و پرورش استان در سطح کشوری، کسب رتبه برتر شورای تحقیقات آموزش و پرورش و نیز رتبه برتر در اجرای پروژه مهر از مهمترین افتخارآفرینی‌های دستگاه تعلیم و تربیت استان کرمانشاه در سال گذشته بود که محمدی از آنها یاد کرد.

امروز، زنگ سپاس معلم در دیگر مدارس استان کرمانشاه هم به صدا درآمد.

انتهای پیام
 

دیگر خبرها

  • شرکت دو میلیون و ۶۰۰ هزار دانش‌آموز در مسابقات قرآنی
  • معلمان در تعلیم و تربیت صحیح دانش‌آموزان نقش مهمی دارند
  • شانزدهمین دوره مسابقات قرآنی طرح قدس در بندرانزلی آغاز به کار کرد
  • روی «کیفیت بخشی به نظام آموزشی» و «تقویت مدارس دولتی» تمرکز داریم
  • شست و شوی مغزی کودکان روسیه و مهیا کردن آنها برای جنگ/آموزش و پرورش در خدمت اهداف حکومت
  • بعضی معلمان استان نذر خدمت انجام می‌دهند
  • کمبود ۶۰ هزار مربی پرورشی در مدارس کشور/ ۱۱ هزار مربی پرورشی جذب می‌کنیم
  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان
  • ثبت نام چهارمین دوره حفظ قرآن کریم دختران در آذربایجان شرقی
  • رقابت قرآنی ۱۲۰۰ دانش‌آموز و معلم در کهگیلویه و بویراحمد