Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم، علی کریمی فیروزجایی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی درباره اینکه آیا رتبه‌بندی معلمان در قالب طرح ارائه و توسط مجلس تصویب خواهد شد؟ اظهار کرد: لایحه رتبه‌بندی معلمان تهیه و به مجلس ارائه خواهد شد. طبق برنامه ششم توسعه که به سال پایانی آن نزدیک می‌شویم، دولت مکلف به اجرای رتبه‌بندی معلمان است اما پیگیری رتبه‌بندی قابل قبول نیست و درباره آن تعلل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: در جلسات تشکل‌های فرهنگیان با آقای نوبخت رتبه‌بندی معلمان به نتیجه رسید و آنجا توافق شد جلسات ادامه یابد و لایحه رتبه‌بندی تدوین شود.

وی با اشاره به اینکه هدف رتبه‌بندی معلمان ایجاد نظام رقابتی است که پویایی در کلاس درس را به همراه داشته باشد، متذکر شد: در رتبه‌بندی باید شاخص‌های آموزشی، پژوهشی، خلاقیت و نوآوری را تعریف کنیم تا افراد از رتبه مقدماتی برای رسیدن به رتبه عالی مسیر مشخصی را طی کنند.

کریمی فیروزجایی تصریح کرد: آمادگی داریم به دولت برای تنظیم لایحه کمک کنیم و در کمیسیون آموزش این را هم در اولویت کار قرار خواهیم داد؛ امیدواریم تا چند ماه آینده لایحه رتبه‌بندی تدوین شود. تا کنون 6300 میلیارد تومان اعتبار برای رتبه‌بندی معلمان تأمین شده است و اعتبار مورد نیاز برای اجرای آن در سال 1400 باید در بودجه لحاظ شود.

بر اساس این گزارش، در شیوه‌نامه اجرایی معلمان که به تازگی ابلاغ شده آمده است:

مشمولان طرح طبقه‌بندی مشاغل معلمان شامل آموزگار، دبیر، هنرآموز، مربی امور تربیتی، مشاوره واحد آموزشی، مراقب سلامت، مدیر و معاون واحدهای آموزشی و تربیتی هستند.

مشمولان در صورت کسب صلاحیت‌ها و داشتن شرایط زیر برابر تبصره (1) ماده 65 ماده 66 و بند 5 ماده 68 قانون مدیریت خدمات کشوری، می‌توانند به رتبه بالاتر ارتقا یابند و از مزایای جدول افزایش امتیازات موضوع مواد 6 و 7 این تصویب‌نامه و تبصره آن برخوردار شوند.

1.رتبه یک

الف.داشتن حداقل 2 سال تجربه

ب.گذراندن 120 ساعت دوره آموزشی ضمن خدمت و تخصصی

پ.کسب میانگین امتیاز ارزیابی عملکرد به میزان حداقل 75 درصد در طول 2 سال منتهی به نتایج ارزیابی امتیاز هرسال نباید کمتر از 70 باشد.

ت. کسب حداقل 60 درصد امتیازات شاخص‌های صلاحیت‌های معلمی "امتیاز هر یک از صلاحیت‌های عمومی، تخصصی و حرفه‌ای نباید کمتر از 50 درصد باشد."

2- رتبه 2

الف. داشتن حداقل 6 سال تجربه

ب.حداقل 4 سال توقف در رتبه 1

پ. گذراندن 180 ساعت دوره آموزشی ضمن خدمت و تخصصی در طول دوره علاوه بر دوره‌های آموزشی مربوط به رتبه 1

ت.کسب میانگین امتیاز ارزیابی عملکرد به میزان حداقل 80 درصد در طول 3 سال متوالی منتهی به رتبه‌ بعدی "امتیاز هرسال نباید کمتر از 75 درصد باشد."

ث.کسب حداقل 65 درصد امتیازات شاخص‌های صلاحیت‌های معلمی "امتیاز هر یک از صلاحیت‌های عمومی، تخصصی و حرفه‌ای نباید کمتر از 55 درصد باشد."

رتبه 3

الف.داشتن حداقل 12 سال تجربه و حداقل 3 سال توقف در رتبه 2

ب.گذراندن 150 ساعت دوره آموزشی ضمن خدمت و تخصصی در طول دوره بین دو رتبه

پ.کسب میانگین امتیاز ارزیابی عملکرد به میزان حداقل 85 درصد در طول دوره بین دو رتبه، امتیاز هرسال نباید کمتر از 80 باشد.

ت.کسب حداقل 70 درصد از امتیازات شاخص‌های صلاحیت‌های معلمی، امتیاز هریک از صلاحیت‌های عمومی، تخصصی و حرفه‌ای نباید  کمتر از 65درصد باشد.

4. رتبه 4

الف.داشتن حداقل 18 سال تجربه و حداقل 3 سال توقف در رتبه 3

ب.گذراندن 120 ساعت دوره آموزشی ضمن خدمت و تخصصی در طول دوره بین دو رتبه.

پ.کسب میانگین امتیاز ارزیابی عملکرد به میزان حداقل 90 درصد در طول دوره بین دو رتبه "امتیاز هرسال نباید کمتر از 85 باشد."

ت.کسب حداقل 75 درصد امتیازات شاخص‌های صلاحیت‌های معلمی "امتیاز هر یک از صلاحیت‌های عمومی، تخصصی و حرفه‌ای نباید کمتر از 70 درصد باشد."

5. رتبه 5

الف.داشتن حداقل 24 سال تجربه و حداقل 3 سال توقف در رتبه 4

ب.گذراندن 100 ساعت دوره آموزشی ضمن خدمت و تخصصی در طول دوره بین دو رتبه.

پ.کسب میانگین امتیاز ارزیابی عملکرد به میزان حداقل 90 درصد در طول دوره بین دو رتبه "امتیاز هرسال نباید کمتر از 80 باشد."

ت.کسب حداقل 85 درصد از امتیازات شاخص‌های صلاحیت‌های معلمی "امتیاز هر یک از صلاحیت‌های عمومی، تخصصی و حرفه‌ای نباید کمتر از 80 درصد باشد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: آموزش و پرورش مجلس شورای اسلامی فرهنگیان معلمان اخبار فرهنگیان اخبار استخدامی آموزش و پرورش اخبار معلمان خبرگزاری فرهنگیان اخبار آموزش و پرورش آخرین اخبار آموزش و پرورش آخرین اخبار فرهنگیان اخبار استخدام آموزش و پرورش رتبه بندی معلمان رتبه بندی معلمان درصد در طول لایحه رتبه کسب حداقل سال تجربه ب گذراندن ب حداقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۹۲۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صعود دانشگاه جهرم به رتبه ۲۳ فهرست نیچر ایندکس در بین دانشگاه‌های کشور

ایسنا/فارس معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه جهرم گفت: با انتشار گزارش اشپرینگر نیچر، رتبه دانشگاه جهرم در بین دانشگاه‌های ایران با صعود نسبت به سنوات گذشته، به رتبه ۲۳ ارتقا یافته است.

محمد قناعتیان در گفت‌وگو با ایسنا افزود: این جایگاه دانشگاه جهرم را از نظر پژوهشی بالاتر از ۸۹ دانشگاه و موسسه پژوهشی دیگر قرار می‌دهد.

وی با بیان اینکه این نظام رتبه‌بندی سالانه مؤسسه‌های جهان را بر پایه سنجه‌های گوناگون ارزیابی می‌کند، اظهار کرد: بر پایه گزارش اشپرینگر نیچر در سال ۲۰۲۳ میلادی، ۱۱۲ مؤسسه ایرانی توانستند در لیست نیچرایندکس قرار گیرند.

قناعتیان بیان کرد: بر پایه این گزارش مقاله‌های منتشر شده از ژانویه تا دسامبر سال ۲۰۲۲، ۱۵۰ نشریه برتر نیچر در حوزه‌های شیمی، علوم محیط، زمین‌شناسی، علوم زیست، بهداشت و علوم فیزیکی، شمارش و ارزیابی شده‌اند.

به گزارش ایسنا، این رتبه‌بندی بر پایه بخش محدودی از برون‌دادهای پژوهشی مؤسسه‌ها انجام می‌شود و برای فهم بهتر جایگاه مؤسسه‌ها باید نظام‌های رتبه‌بندی دیگر نیز بررسی شوند.

هیچ یک از مؤسسات ایرانی نتوانسته‌اند در میان موسسه‌های برتر جهان در رتبه‌بندی آکادمیک نیچرایندکس جای گیرند. نیچر ایندکس به رتبه‌بندی مؤسسه‌های سراسر جهان بر پایه خروجی‌های پژوهشی با کیفیت بالای آن‌ها در سال گذشته می‌پردازد.

نیچر ایندکس با شمارش تعداد مقاله‌های پدیدآوران در نشریات نمایه‌ شده‌اش، رتبه‌های مؤسسات را بر پایه‌ی دو سنجه شمار آثار و میزان مشارکت در پدیدآوری آثار، شدنی می‌کند.

رتبه ملی مؤسسه‌های ایرانی در لیست بر پایه میزان مشارکت گزارش شده است و میزان مشارکت به شمار پدیدآورندگان یک مقاله بستگی دارد.

دانشگاه علوم پزشکی جهرم با رتبه ۶۱ در جایگاه میانی این فهرست قرار دارد. دانشگاه شیراز در فهرست نیچرایندکس ۲۰۲۳ رتبه نخست دانشگاه‌های ایران را کسب کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • صعود دانشگاه جهرم به رتبه ۲۳ فهرست نیچر ایندکس در بین دانشگاه‌های کشور
  • داروخانه‌ها هم رتبه‌بندی می‌شوند
  • داروخانه‌های خاطی در توزیع انسولین شناسایی شدند
  • بررسی بودجه آموزش و پرورش در لایحه ۱۴۰۳/ همان چالش همیشگی باطعم بی قانونی!
  • تکذیب پیوست نامه وزیر درباره ابطال کسر ۴۵ درصد از حقوق دانشجو معلمان/ خط و نشان صحرایی برای رئیس سازمان نوسازی
  • تکذیب پیوست نامه صحرایی درباره ابطال کسر ۴۵ درصد از حقوق دانشجو معلمان/ دانشگاه رای را اجرا کند
  • رتبه‌بندی داروخانه‌ها بر چه اساسی است؟
  • مطالبات رتبه بندی فرهنگیان گلستان تا خرداد ماه تسویه می شود
  • اقدامات آموزشی و رتبه بندی معلمان
  • رئیسی: هدف رتبه بندی معلمان افزایش شان و منزلت معلم است (فیلم)